INTACT

INTACT geeft jou de mogelijkheid om samen met je vrienden en andere jeugdhuisbezoekers de activiteitenkalender van De Stip samen te stellen. Bedenk zelf originele activiteiten en realiseer ze met de hulp van de INTACT-coördinatoren.

Is INTACT wel iets voor mij?

Ben je ouder dan 15 jaar, creatief, ruimdenkend en is het weekend voor jou iets waar je de hele week naar uitkijkt? Dan is INTACT zeker iets voor jou!

 

Wat houdt het nu precies in?

De Stip wil jullie beter betrekken bij de organisatie van de activiteiten en dat doen we door de bal in jouw kamp te leggen. We spreken hier over: Schuim- Retro- Drum n Bass- Electro- Dubstep-parties, Rockfuiven, optredens, trapezeacts, maar natuurlijk ook movienights, petanque-tornooien en/of gooi-de-videorecorder-avonden. Alles wat je zelf maar kan bedenken en organiseren. Des te cooler des te beter! De bal ligt in jouw kamp en je trapt hem waar je maar wil. Always remember: niets moet, alles mag!

Hoe doe je hier aan mee en hoe gaat het in zijn werk?

INTACT komt om de 2 weken samen om te brainstormen over de organisatie van de activiteiten. Deze samenkomst is altijd op de 2de en 4de zaterdag vanaf 19u in het bestuurskot van De Stip. Kan je hier niet altijd aanwezig zijn en wil je toch meedoen is dat geen probleem. Vrijdag en zaterdag is het jeugdhuis altijd open en is er tijd om alles even na te vragen bij de andere leden van INTACT. Met de INTACT groep gaan we uiteraard allerhande leuke dingen doen (buiten het feesten op de activiteiten) zoals: 24 uur INTACT, dagje paintballen, zwemmen, karten, drank-sport-en-spel, en noem maar op...

Wat moet ik nu nog weten?

Dat niks moet en alles mag! Dat we hier allemaal zijn met hetzelfde doel: super bad ass plezier maken! Dat we iedereen ons vertrouwen geven en niemand geweigerd wordt. Meer info: matthiasb@stip.be of spreek een Stipper aan.